nurul's Ticket to indulgence....

By: nurul hussain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Apr-2009 06:17 Email | Share | | Bookmark

 


Sunday, 5-Oct-2008 14:22 Email | Share | | Bookmark
23 August - 5 September 2008, Manila Philippines

2 minggu kat manila...puasa lak tu on the second week...huhu...anyway..i 've enjoyed it...This is the fourth time aku ke manila...and third time stay kat Edsa Shangri-La. Hmm nasib baik ler di kelilingi malls...so make life easier lah.
Avril Lavigne datang smlm tidur kat sini..so i managed to catch the glimpse of her..petite rupanya minah ni....angelic look...

aku ke greenhills lagi...cari pearls.....hmm...dpt ler buat souvenir kat kengkawan..yang tk dpt tu sorry no....


Sunday, 21-Sep-2008 08:35 Email | Share | | Bookmark
Birthday Rizq yg ke-3

cake doraemon
rizq
rizq
View all 15 photos...
Happy belated birthday to Rizq...supposenya aku buat in July but too busy with works and out station...aku curi2 masa gak buat utk dia. Buat dia happy...that's what i need to do now. I wish that he will grow up to be a good son, great son....!! Amin...








Thursday, 18-Sep-2008 06:21 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Malaysia, 6-20 July 2008

 
 
 
View all 11 photos...
Aku ke Langkawi after 8 tahun tak pernah jenguk Langkawi...pergi pun sebab kena handle kursus..huhu..kerja lagi...aduh lama lak tu 2 minggu..bosannya..nasib baiklah ada kakak aku tinggal kat sini..boleh la keluar dari kebosanan dok kat hotel ja.

Best jugak...aku dok asyik pergi mkn kan resotoran wan thai..sedapnya masakannya...teringat pulak pulut durian kat pasar malam kuah...semuanya sedap kat sini....aduh lelama kat sini teringat kat anak...ala demam campak pulak dia..anyway thanks to my ex kerana jaga dia masa ketiadaan aku....


Friday, 16-May-2008 13:50 Email | Share | | Bookmark
Taipei, Taiwan, 11-16 May 2008

pre-briefing
pre-briefing
naik bus
View all 52 photos...
First time ke Taiwan. The weather so nice..dingin a bit..and windy..stay kat caesar park hotel. Everyday naik bas pergi central bank. Penat jugak. Aktiviti padat. Experience earthquake kat 101 Building. kat observation deck tgkat 89...lantai gegar..then lift rosak....rupanya ada earthquake kat Sichuan, China........



















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net